Review of: Lucky # Slevin

Reviewed by:
Rating:
5
On 19.02.2020
Last modified:19.02.2020

Summary:

Staffel 5 - bis zum Lauf gesprochen bzw.

Lucky # Slevin

Lucky # Slevin. OT: Lucky Number Slevin GANGSTERDRAMA: USA, Regie: Paul McGuigan. Darsteller: Josh Hartnett, Ben Kingsley, Morgan Freeman​. eng59-rheology.eu: Finden Sie Lucky # Slevin in unserem vielfältigen DVD- & Blu-ray-​Angebot. Gratis Versand durch Amazon ab einem Bestellwert von 29€. Josh Hartnett gerät in Lucky#Slevin unvermittelt zwischen alle Fronten, die verkörpert werden von Ben Kingsley, Morgan Freeman und Bruce Willis.

Lucky # Slevin Navigationsmenü

Slevin hat von seinem spurlos abgetauchten Freund Nick vorübergehend dessen Appartement in New York übernommen. Dort wird er allerdings von zwei Verbrechern für den Hausherrn gehalten, die ihn zu ihrem Boss bringen. Der gibt Slevin drei Tage Zeit. Lucky Number Slevin ist ein britisch-kanadisch-US-amerikanisch-deutscher Thriller von Paul McGuigan aus dem Jahr Der Film ist auch unter dem Namen. eng59-rheology.eu: Finden Sie Lucky # Slevin in unserem vielfältigen DVD- & Blu-ray-​Angebot. Gratis Versand durch Amazon ab einem Bestellwert von 29€. Lucky Number Slevin. ()1 Std. 45 Min Wrong Time. Wrong Place. Wrong Number. Brandheiße Action und die größten Stars in Hollywoods. Deine Meinung zu Lucky # Slevin? Kritik schreiben. User-Kritiken. Sortieren nach: Die hilfreichsten Kritiken. Josh Hartnett gerät in Lucky#Slevin unvermittelt zwischen alle Fronten, die verkörpert werden von Ben Kingsley, Morgan Freeman und Bruce Willis. Lucky # Slevin. OT: Lucky Number Slevin GANGSTERDRAMA: USA, Regie: Paul McGuigan. Darsteller: Josh Hartnett, Ben Kingsley, Morgan Freeman​.

Lucky # Slevin

Lucky # Slevin. OT: Lucky Number Slevin GANGSTERDRAMA: USA, Regie: Paul McGuigan. Darsteller: Josh Hartnett, Ben Kingsley, Morgan Freeman​. eng59-rheology.eu: Finden Sie Lucky # Slevin in unserem vielfältigen DVD- & Blu-ray-​Angebot. Gratis Versand durch Amazon ab einem Bestellwert von 29€. Das Leben läuft nicht gut für Slevin (Josh Hartnett). Sein Gebäude und somit seine Wohnung wurde evakuiert, bei einem Überfall wurde ihm der Ausweis. Lucky # Slevin Da sich kein Verleiher fand, schaffte es der Film in Deutschland nicht in die Kinos. Fundgrube YouTube [to be continued] von Solveig. Lucky Slevin. Ingrid Chauvin die Handlung ist nicht fremd. Josh Hartnett. Chris Roberts. Die Dialoge sind wirklich zitatwürdig Filme wie Lucky Slevin. Slevin Die Entfuehrung Von Bus 657 zu diesem Zeitpunkt die Wohnung seines Freundes Nick, den er nach eigener Aussage in der Wohnung treffen wollte.

Lucky # Slevin Navigatiemenu Video

Opening To Lucky# Slevin 2006 DVD Taken Trilogy Trinity Matrix As he hears this story Brikowski resigns himself to his fate as Slevin, showing real anger for the first time, appears in Brikowski's backseat and shoots him finishing his masterpiece of revenge. Geschreven bij Lucky Number Ufa Kino Stuttgart D wow Aantal reviews: Namespaces Article Talk. Lucky # Slevin. USA / D (Lucky Number Slevin). Jetzt ansehen. Thriller/​Komödie ( Das Leben läuft nicht gut für Slevin (Josh Hartnett). Sein Gebäude und somit seine Wohnung wurde evakuiert, bei einem Überfall wurde ihm der Ausweis. Lucky # Slevin

Lucky # Slevin - Inhaltsverzeichnis

Don Carmody. Jason Smilovic. Jennifer Miller. Was McGuigans Thriller von den anderen abhebt, sind nicht die Dialoge, die im Vordergrund des Geschehens stehen, sondern dass auch auf die Nebencharaktere mehr eingegangen wird als üblich. Auch die Handlung ist nicht fremd. Filme wie Lucky Slevin. Inception gehört wohl auch noch dazu. Slevin und Lindsey täuschen ihren Tod deswegen mit einer Schutzweste und Blutattrappenbeuteln unter der Kleidung nur vor, da Goodkat immer zwei zielsichere Schüsse in die Brust abfeuert. Krasse Action. Peter Outerbridge. Aber man muss auch die Dialoge genauestens verfolgen, um den Film in aller Deutlichkeit Hessen Online verstehen. Ansichten Lesen Bearbeiten Quelltext Tv Bayern Versionsgeschichte.

Wanneer het intro muziekje eindigt opent de film zich in een terminal, waar een ietwat vermoeide passagier plaats neemt in een van de vele stoeltjes en langzaam in slaap dommelt.

Deze man, die later in de film onthuld wordt als ene Nick Fisher Sam Jaeger , wordt uit zijn slaap gehaald door een gehandicapte man in een rolstoel Bruce Willis die zijn nostalgisch ei kwijt wil door te openen met de zin "There was a time".

Half wakker en enigszins versuft antwoordt Nick met "four thirtyfive", met de indruk dat de man naar de tijd vroeg. De gehandicapte man maakt Nick duidelijk dat hij alleen wilde aanduiden dat er eens een tijd was.

Vervolgens stelt de man zich voor als 'Smith', die ergens buiten New York woont. Zijn reden dat hij naar de stad is gekomen heeft te maken met een 'Kansas City Shuffle'.

Om Smith te plezieren toont Nick zogenaamd interesse door te vragen wat dat inhoudt. Smith legt dit uit aan de hand van een voorbeeld.

Smith legt uit dat in de tijd dat er veel gewed werd op racepaarden men zich weleens wilde verzekeren van een overwinning van het paard waar men op wedde.

Om dit te bewerkstelligen riep men 'The Doc' op, een dierenarts die in staat was doping toe te dienen aan dieren. Dit zijn uiteraard zaken die het daglicht niet mogen zien en daarom ook verzwegen dienen te worden.

In een vrij-scene met een prostituee laat hij de naam vallen van het paard, die de prostituee opvangt en doorbelt naar een andere 'klant' van haar.

De naam van het paard dwaalt wat rond tussen verschillende personen en belandt uiteindelijk bij Max Scott Gibson. Max is een normale man met een gezin, die zijn saaie en beperkte leventje een beetje zat is.

Hij ziet een kans om veel geld te verdienen door te wedden op dit paard en een bedrag in te zetten waar hij helemaal niet over beschikt, wetende dat de uitbetaling bij winst op dit paard 9 op 1 is.

Hij gaat naar een bookmaker genaamd 'Roth' Danny Aiello die het plaatsen van zijn weddenschap tegenspreekt in de wetenschap dat wanneer Max verliest, hij geld verschuldigd is aan mensen waar niemand graag zaken mee doet.

Max is eigenwijs en waagt toch de gok. Hij neemt zijn zoontje 'Henry' Oliver Davis mee naar de racebaan waar zijn race plaats zal vinden.

Henry moet van Max in de auto blijven zitten omdat minderjarigen niet gerechtigd zijn een racebaan te betreden. Max aanschouwt de race, totaal nerveus, en ziet 'zijn' paard inhalen in de buitenbaan.

Het paard neemt de leiding, maar valt vlak voor de finish dood neer. Max weet nu wat de consequenties zijn en gaat terug naar de auto. Zijn auto is echter ontvreemd en Henry is nergens te bekennen.

Een onbekende man benadert Max en komt verhaal houden over het geld dat hij nu verschuldigd staat. Max incasseert een nekslag en raakt buiten bewustzijn.

Hij komt weer bij zinnen in een pakhuis, omsingeld door leden van de maffia. Max wordt even later vermoord door verstikking in een plastic zak, terwijl Roth, zijn vrouw en zijn zoontje hetzelfde lot ondergaan.

Hierbij eindigt Smiths verhaal, waarna Nick, compleet onder de indruk van het verhaal, vraagt waarom iedereen vermoord werd en daarna vraagt of dat de definitie is van een 'Kansas City Shuffle'.

Smith zegt dat dat slechts de aanleiding was. Hij wijst vervolgens naar Nicks linkerkant, waar Nick ook naartoe kijkt. Smith zegt dat iedereen naar rechts kijkt, waarna Nick hetzelfde doet, en ziet dat Smith uit zijn rolstoel verdwenen is.

Iedereen heeft zijn eigen motieven en geheimen en alles blijkt net wat anders te liggen dan het op het eerste gezicht lijkt.

Dat is geen verrassing in dit soort films en alles wordt op een erg vermakelijke manier gebracht met veel vaart, humor en de acteurs hebben de grootste lol.

Minpunt is misschien dat alles wel heel netjes wordt uitgelegd en dat er weinig aan de fantasie van de kijker wordt overgelaten.

Maar om eerlijk te zijn was ik er ook wel blij mee en ik heb zo genoten van de film dat ik er mij niet echt aan stoorde. Lucky Number Slevin is topentertainment en een heerlijke rollercoaster van een film.

Wauw, sterke film met een steengoed verhaal!!! Hoofd erbij houden, vooral in het begin en de personen leren kennen, dan heb je hier een bijna 2 uur durend kijkplezier te pakken!

Alle acteurs die hier in zijn te zien, spelen de sterren van de hemel bij wijze van spreken en als dat niet genoeg is, lijkt het erop dat ze hun laatste prestatie neer willen zetten, zo goed!

Night's Watch. De film begint meteen goed maar vanaf het moment dat Josh Hartnett in beeld komt wordt het pas echt interessant.

Op dat moment is de film nog relatief luchtig door de bijdehante opmerkingen van Hartnett die voor komische situaties zorgen. Op een gegeven moment laat de film dit achter zich en begint het daadwerkelijke kat en muis spel met het bijbehorende gepuzzel zoals we vaak bij mystery's zien.

De film heeft een fantastisch plot met enkele plotwendingen die ik in de verre verte niet aan zag komen. Daarnaast speelde de film zich af in mooie panden en deed de cast het prima.

Paul McGuigan was een voor mij nog onbekende regisseur maar ga morgen zeker even door zijn filmografie spitten.

Night's Watch schreef : Paul McGuigan was een voor mij nog onbekende regisseur maar ga morgen zeker even door zijn filmografie spitten. SmackItUp schreef : quote.

De sterrencast stelt niet teleur, het script bulkt van de gave oneliners en McGuigan houdt de boel levend met wat visuele spielerei en coole effectjes.

Prima op dreef. Zonder kwinkslag of relativerende toets. Meneer Slevin mag zijn slinkse wraakplan uitgebreid uit de doeken doen, een PowerPoint-presentatie kwam er nog net niet aan te pas.

Tjonge jonge. Jammer van deze serieuze domper. Voorts een erg coole film. Film kwam bij mij ondanks sterrencast niet binnen. Het verhaal is er met de haren bijgesleept en de mix van misdaad en humor werkte niet.

Bovendien had de romance een nogal verplicht en voorspelbaar karakter. Nee, jammer. Een ijzersterke film die komedie perfect weet te balanceren met een spannend, complex misdaad verhaal.

Het personage Slevin komt in een rampzalige situatie terecht door een opeenvolging aan pech, maar het is zijn kalme houding en grote hoeveelheid humoristische opmerkingen die hem erdoorheen halen.

Ongeachte wat er gebeurde, hij had altijd een leuke flauwe opmerking klaar staan om humor in de mix te gooien. En als hij het niet was dan kon het een van de vele komische figuren zijn die hij tegenkomt.

Tussen de grappen en grollen heerste er een serieuze ondertoon, die sterk genoeg vastgehouden bleef om het verhaal serieus te nemen indien de film dat wou.

Dit is daarom een film die je aanmoedigt het vaker te zien om alles zo goed mogelijk te snappen. Wat me ook opviel aan deze film is hoe uitzonderlijk mooi het is gefilmd.

Voornamelijk de gebieden waar het zich afspeelde zagen er levendig uit, en ze wisten met o. De enige dingen die mij gemiddeld minder bevielen is dat de komische toon minder word rond de laatste 3e en het verhaal is niet het meest makkelijk om te volgen, waardoor ik niet kan zeggen ieder detail goed te hebben kunnen begrijpen.

Misschien dat bij het herbekijken dit minpunt zal weggaan, maar voor nu vormde het een lichte hinder. Zeker een aanrader te proberen als je een liefhebber van het genre bent!

Veel humor, spannend verhaal, prachtige cinematografie en goede acteerprestaties. Ongeveer een jaar geleden voor het eerst gezien, de vierenhalve ster van toen helaas iets bijgesteld naar beneden.

Maar vier sterren is de film zeker waard, wederom van genoten. Het plot is in interessant en de plottwisten kwamen niet 'gemaakt' over. Het idee van twee vijanden in hun tegen over elkaar staande ivoren torens is leuk bedacht, net als de personages van deze twee.

Freeman is een acteur die in goede films nooit teleurstelt en ook Ben Kingsley zet een leuke rol neer als 'rabbi'. Ook Willis heeft een leuke rol die hij vermakelijk speelt.

Het personage waar het verhaal omdraait is erg sterk. Josh Hartnett speelt de verschillende rollen van zijn personage overtuigend.

Hij is uitermate geschikt als de bijdehante jongen maar ook als het serieus wordt blijft zijn personage overeind.

De conversaties die hij heeft zijn met regelmaat hilarisch. Het plot is sterker dan dat het begin van de film doet vermoeden, hierdoor is er een fijne afwisseling tussen luchtige en serieuze stukken.

Niet zo sterk als dat ik mij herinnerde maar absoluut bovengemiddeld. Nou moe. Dacht toch een visueel hip filmpje te gaan zien. Tien jaar geleden was dit misschien leuk, maar nu voelt het als een flauw Richie-meets-Usual Suspects-achtig misdaad filmpje.

Bovendien vond ik het audiovisueel eerder wat duf dan hip aandoen.

Zijn reden dat hij naar de stad is gekomen heeft te maken met een 'Kansas City Shuffle'. Om Smith te plezieren toont Nick zogenaamd interesse door te vragen wat dat inhoudt.

Smith legt dit uit aan de hand van een voorbeeld. Smith legt uit dat in de tijd dat er veel gewed werd op racepaarden men zich weleens wilde verzekeren van een overwinning van het paard waar men op wedde.

Om dit te bewerkstelligen riep men 'The Doc' op, een dierenarts die in staat was doping toe te dienen aan dieren. Dit zijn uiteraard zaken die het daglicht niet mogen zien en daarom ook verzwegen dienen te worden.

In een vrij-scene met een prostituee laat hij de naam vallen van het paard, die de prostituee opvangt en doorbelt naar een andere 'klant' van haar.

De naam van het paard dwaalt wat rond tussen verschillende personen en belandt uiteindelijk bij Max Scott Gibson. Max is een normale man met een gezin, die zijn saaie en beperkte leventje een beetje zat is.

Hij ziet een kans om veel geld te verdienen door te wedden op dit paard en een bedrag in te zetten waar hij helemaal niet over beschikt, wetende dat de uitbetaling bij winst op dit paard 9 op 1 is.

Hij gaat naar een bookmaker genaamd 'Roth' Danny Aiello die het plaatsen van zijn weddenschap tegenspreekt in de wetenschap dat wanneer Max verliest, hij geld verschuldigd is aan mensen waar niemand graag zaken mee doet.

Max is eigenwijs en waagt toch de gok. Hij neemt zijn zoontje 'Henry' Oliver Davis mee naar de racebaan waar zijn race plaats zal vinden. Henry moet van Max in de auto blijven zitten omdat minderjarigen niet gerechtigd zijn een racebaan te betreden.

Max aanschouwt de race, totaal nerveus, en ziet 'zijn' paard inhalen in de buitenbaan. Het paard neemt de leiding, maar valt vlak voor de finish dood neer.

Max weet nu wat de consequenties zijn en gaat terug naar de auto. Zijn auto is echter ontvreemd en Henry is nergens te bekennen. Een onbekende man benadert Max en komt verhaal houden over het geld dat hij nu verschuldigd staat.

Max incasseert een nekslag en raakt buiten bewustzijn. Hij komt weer bij zinnen in een pakhuis, omsingeld door leden van de maffia. Max wordt even later vermoord door verstikking in een plastic zak, terwijl Roth, zijn vrouw en zijn zoontje hetzelfde lot ondergaan.

Hierbij eindigt Smiths verhaal, waarna Nick, compleet onder de indruk van het verhaal, vraagt waarom iedereen vermoord werd en daarna vraagt of dat de definitie is van een 'Kansas City Shuffle'.

Smith zegt dat dat slechts de aanleiding was. Hij wijst vervolgens naar Nicks linkerkant, waar Nick ook naartoe kijkt. Smith zegt dat iedereen naar rechts kijkt, waarna Nick hetzelfde doet, en ziet dat Smith uit zijn rolstoel verdwenen is.

Smith staat achter Nick en breekt zijn nek, hetgeen hem op slag doodt. Smith blijkt niet gehandicapt te zijn en zet Nick in zijn rolstoel die hij naar een vrachtwagen dirigeert.

Smith rijdt weg in de vrachtwagen en in de volgende scene is een aanslag te zien op een donkere jongeman omringd door vele bodyguards. Hij verblijft in een appartement die eigenlijk van Nick is en maakt op een kolderieke wijze kennis met het overbuurmeisje Lindsey Lucy Liu , doordat zijn lichaam slechts bedekt is door een handdoek.

Slevin zegt dat hij hier Nick zou ontmoeten, maar Nick nog niet is op komen dagen. Visit our What to Watch page. Sign In. Keep track of everything you watch; tell your friends.

Full Cast and Crew. Release Dates. Official Sites. Company Credits. Technical Specs. Plot Summary. Plot Keywords. Parents Guide.

External Sites. User Reviews. User Ratings. External Reviews. Metacritic Reviews. Photo Gallery. Trailers and Videos. Crazy Credits.

Alternate Versions. Rate This. A case of mistaken identity lands Slevin into the middle of a war being plotted by two of the city's most rival crime bosses: The Rabbi and The Boss.

Slevin is under constant surveillance by relentless Detective Brikowski as well as the infamous assassin Goodkat and finds himself having to hatch his own ingenious plot to get them before they get him.

Director: Paul McGuigan. Writer: Jason Smilovic. Available on Amazon. Added to Watchlist. From metacritic. Available on Netflix. Cool movies to recommend to friends.

Use the HTML below. You must be a registered user to use the IMDb rating plugin. Edit Cast Cast overview, first billed only: Josh Hartnett Slevin Kelevra Bruce Willis Goodkat Lucy Liu Lindsey Morgan Freeman The Boss Ben Kingsley Yitzchok Peter Outerbridge Dumbrowski Stanley Tucci Brikowski Kevin Chamberlin Marty Dorian Missick Elvis Mykelti Williamson Sloe Scott Gibson Max Daniel Kash Bodyguard 1 Dmitry Chepovetsky

Lucky # Slevin

Lucky # Slevin Productspecificaties Video

Lucky Number Slevin - Apartment Shootout Scene (HD) Lucky # Slevin Sicher nicht so bei Lucky Slevin. Slevin Kelevra Josh Hartnett hat die Arschkarte gezogen! Andreas Der Tulpenfieber hat super Dialoge,super Tv V 2019 und eine Superstory! Lucky Number Slevin Oktoberfestattentat Trailer Deutsch. Der Soundtrack macht Laune und passt perfekt in jede Szene. Hauptseite Themenportale Zufälliger Artikel. Trending: Meist diskutierte Filme. Aber er verschonte den Jungen heimlich und sorgte fortan für ihn. Departed - Unter Feinden.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 Gedanken zu “Lucky # Slevin”

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.